الثلاثاء، 6 أغسطس 2019

طريقة تحضير الكبدة


مقادير  : 
1 كيلو كبدة خروف 
2 ثمرة بصل كبير مفروم
 ملح
 فلفل 
 بهارات
 ليمون 
3 ملعقة كبيرة سمن 
2 ملعقة كبيرة خل
3 فص ثوم مفروم 
طريقة تحضير :
إفرمي البصل و الثوم جيدا جدا و يضاف اليهم التوابل و الخل ضعي الكبدة في الخليط السابق و تترك نصف ساعة الي ساعة في مقلاة علي النار سخني السمنة و تشوح الكبدة حتي تمام النضج حوالي20 دقيقة تقدم ساخنة مع ارز ابيض و يسكب الصوص علي الارز

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

عن الكاتب