المقادير
4 كوب دقيق
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة كبيرة خميرة فورية
ملعقة كبيرة سكر
نصف كوب ماء دافئ
الطريقة التحضير
ندوب الخميرة وملعقة السكر في نصف كوب ماء دافئ ونسيبها لمدة 10دقايق لغاية ما تخمر وبعدين نضيف ملعقة الملح للدقيق ونقلبه ونبتدي نعجن بباقي الماء
نسيبها تخمر لمدة 3/1 ساعة وبعدين نقطعها كور صغيرة ولما تخلصي تقطيع الكور ابتدي بفرد اول كورة قطعتيها ولما تخلصي الكمية كلها ابتدي برضه بوضع اول رغيف فردتيه في الطاسة و قلبي من اول مايبدأ يتشمع من تحت علشان تبقي الطبقتين اد بعض ويقب معاكي وهكذا اللي بعده
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق