المكونات 6بيضة كوب سكر كوب لبن كوب زيت كوب وربع دقيق 2 ملعقة صغيرة بيكنج بودر ملعقة صغيرة فانيليا ملعقة كبيرة خل الوجه : كريم شانتى مربى فراولة فورماسيل فراولة عين جمل شكولاتة سايحة جناش الشكولاتة : كوب كريمة لبانى كوب شكولاتة مكعبات 2 مكعب زبدة خطوات التحضير إخلطى الدقيق مع البيكنج بودر إخفقى البيض مع الزيت والفانيليا أضيفى السكر واللبن لخليط الدقيق والبيكنج بودر على مراحل وقلبى برفق صبى الخليط فى صينية كيك مدهونة بالزيت ومرشوشة بالدقيق أدخلى الكيكة الفرن حتى تمام النضج ثم إتركيها لتبرد تماماً إقسمى الكيكة إلى جزأين بالعرض جناش الشكولاتة :سخنى الكريمة مع الزبدة ثم أضيفى الشكولاتة المبشورة وإتركى الخليط ليبرد إحشى الكيكة بالكريمة أو جناش الشكولاتة زينى الوجة بالكريمة والفورماسيل وحبات الفراولة أو بجناش الشكولاتة وعين الجمل والفورماسيل